top of page
Fotoshoot ©Tim Vandewiele-68.jpg

Wie zijn we?

Duurzame wroeters in volle grond

Ons bedrijf in Pittem beslaat een flinke vier hectare, waarvan een hectare serres. Tot enkele jaren geleden was de boerderij een gangbare peterseliekwekerij. Nu schakelen we de gronden om naar biologische groenteteelt. Met veertig verschillende teelten in alle mogelijke vormen en kleuren ziet de boerderij er toch kleinschalig en divers uit.​

DAGOOGST - JARNO CLAEYS-20_1500px.jpg

Van jongs af aan heb ik een passie voor natuur en milieu. Daarom zet ik in op kleinschalige landbouw, die met z'n houtkanten, opgaande bomen en diverse teelten bijdraagt aan natuur en landschap. Het is een landbouw op mensenmaat, voor en door mensen."

Bioboer Jarno

Met onze bioboerderij willen we mensen voeden. We dragen zorg voor de bodem om meer te geven aan de Aarde dan we nemen. We planten goed uitgekozen rassen die veel mineralen en vitamines bevatten en niet enkel kilo’s produceren. Chemische meststoffen en pesticiden zijn uit de boze en om de bodem op eigen kracht te laten komen, gebruiken we enkel verteerde mest en mineraalrijke gesteentes.

Onze groenten en fruit gaan meerdere keren door onze handen. We geven ze menselijke energie. Energie die jij vervolgens mag opnemen!

Aangename kennismaking

bottom of page