Ingrediënten
1 bloemkool
200g pancetta (dun gesneden of gerookt spek.)
6 el olijfolie
1 ciabatta
2 teentjes knoflook
100g spinazie
100 g rucola
1 kleine rode sla
1el sherry-azijn
bladpeterselie (gehakt)
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Scheur of snij de pancetta in reepjes.
Meng de bloemkool en pancetta met 2 el olijfolie. Doe ze in een ovenschaal en gril ze ongeveer 15 minuten in de oven.
Snij de ciabatta in kleine blokjes. Snipper de knoflook.
Meng de broodblokjes met de knoflook en 2 el olijfolie. Schep dit mengsel door het bloemkool-pancettamengsel en zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat eventjes afkoelen.
Maak de spinazie, de rucola en de rode sla schoon. Vermeng ze met de bloemkoolmengeling.
Comentarios