top of page

Verfrissende salade van selder

Op warme dagen kan dit frisse slaatje niet ontbreken op het menu. Een heerlijk knapperig, verfrissend bijgerechtje!


Ingrediënten
  • bleekselder

  • citroen (sap)

  • olijfolie

  • peper & zout


Werkwijze

Snijd de stelen van de bleekselder superfijn. (De bladeren passen later in de soep of pesto.) Besprenkel met citroensap en olijfolie, wat peper en zout erbij. Hussel goed door elkaar en zet (een paar uren) in de frigo. ...Heerlijk knapperig, verfrissend bijgerechtje!


Gedeeld door Marieke

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


CONTACT

Jarno Claeys

Braamstraat 5

8740 Pittem

0486 23 09 89

info@bioboerjarno.be

MARKTEN

Maandag Maldegem: 7h30 - 12h

Vrijdag Pittem: 7h - 11h30

Zaterdag Brugge: 7h - 13h30
Zondag Gent: 8h - 13h

MIJN GEDACHT (wekelijks)

Je bent ingeschreven!

  • Facebook
bottom of page