top of page

Verfrissende salade van selder

Op warme dagen kan dit frisse slaatje niet ontbreken op het menu. Een heerlijk knapperig, verfrissend bijgerechtje!


Ingrediënten
  • bleekselder

  • citroen (sap)

  • olijfolie

  • peper & zout


Werkwijze

Snijd de stelen van de bleekselder superfijn. (De bladeren passen later in de soep of pesto.) Besprenkel met citroensap en olijfolie, wat peper en zout erbij. Hussel goed door elkaar en zet (een paar uren) in de frigo. ...Heerlijk knapperig, verfrissend bijgerechtje!


Gedeeld door Marieke

Recente blogposts

Alles weergeven

Salade met geroosterde bloemkool en pancetta

Ingrediënten 1 bloemkool 200g pancetta (dun gesneden of gerookt spek.) 6 el olijfolie 1 ciabatta 2 teentjes knoflook 100g spinazie 100 g rucola 1 kleine rode sla 1el sherry-azijn bladpeterselie (geh

Comments


bottom of page