top of page

Gebakken bloemkool met vis op Oosterse wijze

Ingrediënten
  • 1 bloemkool

  • 1 of 2 uien

  • 300g visfilet (kabeljauw, koolvis,...)

  • 3 el olijfolie

  • knoflook

  • (verse) gember

  • zout & peper

  • 1 tl. kurkuma (geelwortel)

  • koriander & komijn

  • een snuifje chilipeper

Werkwijze
  1. Verdeel de bloemkool in stukken.

  2. Verhit de olijfolie in een wok of grote kom en bak de stukken op een heet vuur onder voortdurend roeren tot er een bruin randje aan komt.

  3. Zet de gebakken bloemkool opzij en bestrooi met wat zout, peper, kurkuma, koriander, komijn en een weinig chilipeper.

  4. Fruit nu de ui goudgeel en voeg de geraspte gember en look toe.

  5. Voeg de visfilet toe en roerbak 5 minuten.

  6. Voeg de bloemkool en een scheutje water toe en laat nog 5 à 10 minuten stoven.

Serveer met couscous!

Recente blogposts

Alles weergeven

Moussaka (vegan/veggie)

Ingrediënten 1 aubergine aardappels voor 2 personen 1 doos tofugehakt 1 ajuin 1 teentje look 1 doosje tomatenpulp of verse tomaten...

Comments


bottom of page