top of page

Gebakken bloemkool met vis op Oosterse wijze

Ingrediënten
  • 1 bloemkool

  • 1 of 2 uien

  • 300g visfilet (kabeljauw, koolvis,...)

  • 3 el olijfolie

  • knoflook

  • (verse) gember

  • zout & peper

  • 1 tl. kurkuma (geelwortel)

  • koriander & komijn

  • een snuifje chilipeper

Werkwijze
  1. Verdeel de bloemkool in stukken.

  2. Verhit de olijfolie in een wok of grote kom en bak de stukken op een heet vuur onder voortdurend roeren tot er een bruin randje aan komt.

  3. Zet de gebakken bloemkool opzij en bestrooi met wat zout, peper, kurkuma, koriander, komijn en een weinig chilipeper.

  4. Fruit nu de ui goudgeel en voeg de geraspte gember en look toe.

  5. Voeg de visfilet toe en roerbak 5 minuten.

  6. Voeg de bloemkool en een scheutje water toe en laat nog 5 à 10 minuten stoven.

Serveer met couscous!

 
 
 

Recente blogposts

Alles weergeven
Moussaka (vegan/veggie)

Ingrediënten 1 aubergine aardappels voor 2 personen 1 doos tofugehakt 1 ajuin 1 teentje look 1 doosje tomatenpulp of verse tomaten...

 
 
 

Commenti


CONTACT

Jarno Claeys

Braamstraat 5

8740 Pittem

0486 23 09 89

info@bioboerjarno.be

MARKTEN

Maandag Maldegem: 7h30 - 12h

Vrijdag Pittem: 7h - 11h30

Zaterdag Brugge: 7h - 13h30
Zondag Gent: 8h - 13h

MIJN GEDACHT (wekelijks)

Je bent ingeschreven!

  • Facebook
bottom of page